c-van-de-bilt-slide-1
c-van-de-bilt-slide-1
c-van-de-bilt-slide-2
c-van-de-bilt-slide-2
c-van-de-bilt-slide-4
c-van-de-bilt-slide-4
c-van-de-bilt-slide-5
c-van-de-bilt-slide-5
c-van-de-bilt-slide-6
c-van-de-bilt-slide-6
Slideshow tekst

Welkom bij C. van de Bilt zonwering!

Zonweringbedrijf C. van de Bilt logo
Zonweringbedrijf C. van de Bilt
Overkapping? in uw tuin in de buurt van Soesterberg laat u tot in de late uurtjes in uw tuin genieten
Soesterberg

Overkapping? in uw tuin in Soesterberg?

Wilt u het mooie voorjaar en najaar niet missen in uw tuin in de buurt van Soesterberg? Is het te koud om in uw tuin te zitten? Dan biedt een overkapping in de buurt van Soesterberg dé oplossing. Een overkapping in de buurt van Soesterberg zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw terras en tuin. Of het nu winter, zomer, lente of herfst is, een overkapping in Culemborg zorgt voor de benodigde bescherming en verbindt uw woning met uw tuin. Zoekt u een partner voor het plaatsen van een overkapping in de buurt van Soesterberg? Zonweringbedrijf van de Bilt is u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in zonweringen en overkappingen. Met een overkapping in de buurt van Soesterberg maken wij het mogelijk om in het voorjaar en najaar lange avonden te genieten op het terras. Wilt u graag advies over een overkapping in de buurt van Soesterberg? Of wenst u dat ons team een overkapping in de buurt van Soesterberg komt plaatsen? Voor advies of een afspraak kunt u contact opnemen met Zonweringbedrijf van de Bilt in de buurt van Soesterberg. We komen graag bij u langs voor advies en komen ter plaatse bekijken wat de mogelijkheden zijn. Indien gewenst ontvangt u een offerte op maat.

Soorten overkappingen leverbaar in Soesterberg

Als u een overkapping in de buurt van Soesterberg laat plaatsen door Zonweringbedrijf van de Bilt heeft u keuze uit:

  • Terrasoverkapping B 200
  • Terrasoverkapping B-127
  • Veranda dak

De overkapping B 200 is de nieuwste soort. Kenmerken van deze overkapping in de buurt van Soesterberg zijn: waterdicht en elektrische bediending. Hiermee kunt u zelf de stand van lichtinval bepalen. Daarnaast kunt u bij deze overkapping vele extra’s toevoegen zoals schermen, doek, verlichting en terrasverwarming.

Terrasoverkapping B-127 tevens leverbaar in Soesterberg

Zonweringbedrijf van de Bilt biedt de overkapping B-127 aan voor klanten in Soesterberg en omgeving. Deze nieuwe verandazonwering kan als overkapping in de buurt van Soesterberg gebruikt worden. U kunt ervoor kiezen om deze verkapping in de buurt van Soesterberg met een onder constructie te laten leveren. Dit zorgt voor een losstaande overkapping die geschikt is voor weer en wind. Informeer vrijblijvend naar de tal van mogelijkheden. Voor advies of een afspraak kunt u contact opnemen met Zonweringbedrijf van de Bilt in de buurt van Soesterberg. We komen graag bij u langs voor advies en komen ter plaatse bekijken wat de mogelijkheden zijn. Indien gewenst ontvangt u een offerte op maat.

Meer dan een terras met een overkapping voor u in Soesterberg

Een overkapping in uw tuin in de buurt van Soesterberg biedt meer dan alleen een terras. Op dit verharde terras met een overkapping kunt u heerlijk ontspannen zonder rekening te houden met het weer. Als u kiest voor glas bent u ervan verzekerd dat bestand is tegen weersinvloeden. Zelfs de vroegste voorjaarszon en een bleek herfstzonnetje geven u onder de overkapping een heerlijk gevoel. Ook een overkapping in de buurt van Soesterberg laten plaatsen? Neem contact met ons op. Maak nu een afspraak voor een overkapping in de buurt van Soesterberg en geniet van uw tuin.

Neem contact op

Zonweringbedrijf C. van de Bilt logo
Zonweringbedrijf C. van de Bilt

Stel uw vraag

Overkapping | Soesterberg

Logo's

Zonweringbedrijf C. van de Bilt logo
Zonweringbedrijf C. van de Bilt
Logo's

Zonweringbedrijf C. van de Bilt logo
Zonweringbedrijf C. van de Bilt
Copyright © C. van de Bilt Zonwering 2021 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring