c-van-de-bilt-slide-1
c-van-de-bilt-slide-1
c-van-de-bilt-slide-2
c-van-de-bilt-slide-2
c-van-de-bilt-slide-4
c-van-de-bilt-slide-4
c-van-de-bilt-slide-5
c-van-de-bilt-slide-5
c-van-de-bilt-slide-6
c-van-de-bilt-slide-6
Slideshow tekst

Welkom bij C. van de Bilt zonwering!

Zonweringbedrijf C. van de Bilt logo
Zonweringbedrijf C. van de Bilt
Reparatie van uw rolluiken in de buurt van Leusden
Leusden

Reparatie van rolluiken in Leusden

Zijn uw rolluiken kapot? Dan is het van belang dat u hier een vakkundig bedrijf voor inschakelt. Zonweringsbedrijf Van de Bilt is gespecialiseerd in het leveren en repareren van diverse zonweringen, zo ook in Leusden. Door de jaren heen hebben wij voor vele tevreden opdrachtgevers zowel binnen als buiten-zonweringen mogen installeren en indien nodig ook repareren. Service en onderhoud vinden wij erg belangrijk, onze monteurs hebben dan ook de nodige ervaring met vele typen zonweringen en is daarom uw aangewezen partner voor reparatie van rolluiken in Leusden.

Bent u op zoek naar nieuwe zonwering? Ook dan staan wij voor u klaar. Zonweringbedrijf Van de Bilt heeft zich in de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in uitsluitend buiten en binnen zonwering. Door onze persoonlijke aanpak wordt u geholpen bij het vinden van de juiste zonwering aansluitend op uw wensen. Wij leveren uitsluitend maatwerk zonwering, waar 5 jaar fabrieksgarantie op zit. Is uw rolluik kapot binnen deze periode? De reparatie van rolluiken valt dan binnen uw garantie!

Reparaties aan de rolluiken

Rolluiken zijn gemaakt van erg sterk materiaal, toch kan het voorkomen dat er een onderdeel kapotgaat. Wanneer dit het geval is kunt u bij ons terecht. Wij komen direct bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Als u geen garantie meer heeft, ontvangt u voor de reparatie van de rolluiken in Leusden een offerte. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en welke kosten u maakt voor de reparatie van de rolluiken!

Onderhoud en reparatie van rolluiken in de regio Leusden

Om reparatie van de rolluiken in de buurt van Leusden te voorkomen, is preventief onderhoud een goed middel. Hierbij kunt u denken aan:

  • Vervanging van banden
  • Nakijken van delen
  • Reinigen van lamellen
  • Reinigen van de bak

Naast de reparatie van de rolluiken kunt u ook onderhoud door Zonweringsbedrijf Van de Bilt laten verzorgen in de buurt van Leusden.

Oorzaak defecten aan rolluiken in bijv. Leusden en de benodigde reparatie

Zonweringen zijn onderhevig aan zware weersinvloeden. Hierdoor kunnen er storingen ontstaan en kan reparatie van de rolluiken in de buurt van Leusden noodzakelijk zijn. Loopt het rolmechanisme niet meer soepel? Of kunt u de rolluiken niet meer laten zakken of optrekken? Maak direct een afspraak voor reparatie van de rolluiken in de buurt van Leusden. Het team van Zonweringsbedrijf van de Bilt staat graag klaar voor reparatie van de rolluiken in Leusden en omgeving.

Neem contact op

Zonweringbedrijf C. van de Bilt logo
Zonweringbedrijf C. van de Bilt

Stel uw vraag

Reparatie rolluiken | Leusden

Logo's

Zonweringbedrijf C. van de Bilt logo
Zonweringbedrijf C. van de Bilt
Logo's

Zonweringbedrijf C. van de Bilt logo
Zonweringbedrijf C. van de Bilt
Copyright © C. van de Bilt Zonwering 2021 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring